Mijn winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
You have no items in your shopping cart.

0

  • Gratis verzending
  • 14 Dagen zichttermijn (excl sale)
  • Persoonlijke service
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending
  • 14 Dagen zichttermijn (excl sale)
  • Persoonlijke service
  • Veilig betalen

Retourgarantie

Bij BubbelsTassen&EnZo kun je gerust winkelen in de wetenschap dat, als je achteraf toch niet tevreden bent, je de bestelling terug mag sturen. Je kunt een bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden terugsturen. Wel vraagt BubbelsTassen&EnZo het product compleet, ongebruikt met eventuele labels en beschermfolie terug te sturen. Je ontvangt van ons het volledige aankoopbedrag (incl. verzendkosten) terug. Alleen de kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde zendingen kan BubbelsTassen&EnZo niet in ontvangst nemen.

LET OP, VAN DEZE REGELING UITGEZONDERD ZIJN ALLE SALE ITEMS. DIT ZIJN ARTIKELEN WAARVAN DE PRIJS ZICHTBAAR LAGER IS DAN DE OORSPRONKELIJKE (ADVIES)VERKOOPPRIJS. DEZE ARTIKELEN KUNNEN NIET WORDEN GERUILD EN OOK NIET WORDEN GERETOURNEERD.

BubbelsTassen&EnZo vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door BubbelsTassen&EnZo in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument aan BubbelsTassen&EnZo de herroeping meldt. Tenzij BubbelsTassen&EnZo aanbiedt het product zelf af te halen, mag BubbelsTassen&EnZo wachten met terugbetalen tot BubbelsTassen&EnZo het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. BubbelsTassen&EnZo gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Je kunt door te klikken op deze link ons Modelformullier Herroeping downloaden en printen.

Als je een verkeerd artikel, een artikel met een fout of een verkeerd bezorgde bestelling ontvangt, kun je het artikel naar BubbelsTassen&EnZo retourneren. BubbelsTassen&EnZo betaalt in dat geval de retourkosten. BubbelsTassen&EnZo zal in het geval van een artikel met een fout (weeffout, verkleuring etc.) het bestelde artikel vervangen en kosteloos verzenden.